Zweten en Eten

Zondag 23 juni houden we al weer de derde editie van ‘Zweten en en Eten’! Een evenement dat bestaat uit een sportieve Run-Bike-Run gecombineerd met een gezellig en cultureel FoodTruck festival. Teams bestaande uit drie deelnemers (bedrijven, families, vrienden, sportclubs) kunnen meedoen aan de Run-Bike-Run: een wedstrijd in estafettevorm. Daarbij is er keuze uit verschillende afstanden, die op ieder niveau een uitdaging bieden. De start, wissels en finish zijn op de centrale locatie van het FoodTruck festival, waarvandaan de sporters ook tijdens de prestatie te zien en aan te moedigen zijn.

Op het terrein van Keukenhof komen circa 10 verschillende FoodTrucks met uiteenlopende specialiteiten. De gehele dag is er muziek & catering aanwezig. Een mooie gelegenheid voor de sporters, de supporters en familie en verder iedereen een gezellige sfeer de middag door te brengen. Het FoodTruck festival is vrij en gratis toegankelijk. Hier zal ook voor de kinderen voldoende te doen zijn met springkussens en een wedstrijd met een cultureel tintje.

Doel van het evenement is het ophalen van zoveel mogelijk geld voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Lisse. Een fonds dat het voor kinderen uit gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden mogelijk maakt om mee te doen met sport en cultuur. Dit evenement wordt georganiseerd door de Rotary Lisse- Bollenstreek en de Rotaract Bollenstreek. Eerder organiseerde de Rotary Club het Dance -event Sandro’s Kitchen. Verleden jaar ruim 200 sporters mee en kwamen ruim 2.500 bezoekers naar het evenement.

Wanneer?
23 Juni 12:00 – 19:00 uur

Waar?
Keukenhof

Wie?
Iedereen

Kosten?
Gratis entree

www.zweteneneten.nl