ROTARY BRIDGEDRIVE 21 APRIL 2023
DE INSCHRIJVING VOOR 2023 is GESLOTEN

Om de CNB Trofee, georganiseerd door Rotaryclub Lisse-Bollenstreek

Rotaryclub Lisse-Bollenstreek organiseert voor de 22e maal een bridgedrive, waarvan de opbrengsten uit het inschrijfgeld en de consumpties worden bestemd voor een goed doel. Evenals vorig jaar is dat een financiële steun aan een basisschool in Uganda. Met die steun is onder andere schoolgeld betaald voor kinderen uit arme gezinnen die dat zelf niet kunnen opbrengen. Ook zijn er voor de meisjes latrines aangebracht, zijn de slaapzalen voorzien van ledverlichting ter vervanging van de gevaarlijke petroleumlampen en is er een grote tank aangeschaft, waarin schoon regenwater wordt opgeslagen. De contacten met de school liepen aanvankelijk via Rotary-lid Jan Beenakker die voor zijn werk regelmatig in Uganda moest zijn en na diens overlijden lopen ze via een naar hem genoemde stichting.

De afgelopen jaren deden ruim 80 paren mee aan dit evenement, die spelen om de CNB-troffee en een groot aantal prijzen die door onze sponsors beschikbaar zijn gesteld. Zowel ervaren als beginnend spelers zijn van harte welkom en spelen in aparte lijnen op eigen spelniveau.

Datum:21 april 2023
Aanvangstijd:19.45 uur
Zaal open:19.00 uur
Locatie:CNB Handelscentrum, Heereweg 347 te Lisse.

Deelnemers kunnen gratis parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.

Het inschrijfgeld bedraagt € 35,= per paar (inclusief een kop koffie/thee bij binnenkomst, excl. administratiekosten).

AANMELDFORMULIER

Inschrijven kan DOOR HIER TE KLIKKEN

Vervolgens kunt u de ticket kiezen die voor u van toepassing is (Bij AANTAL kunt u dan 1 ticket kiezen, deze is voor 2 deelnemers).
Als u dan verder gaat met bestellen moet u uw gegevens invoeren. Waar een sterretje bij staat is verplicht.
Als u alles heeft ingevuld kunt u bij de laatste stap betalen via iDEAL. Kier uw bank en volg de instructies op het scherm.
Als de betaling succesvol is verlopen ontvangt u op uw email adres de tickets. Print deze uit en neem ze mee naar de BridgeDrive.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons mailen op: bridgedrive@rotarylissebollenstreek.nl

NB: De spelleider bepaalt de Indeling in de speellijnen, mede gebaseerd op de resultaten in het verleden.

Na het versturen van uw inschrijving ontvangt u een ticket voor deelname per email.